Pro zajímavost

Pozvánka na konferenci

Vztek u dospívajících, přechodové rituály, emoce spojené s dospíváním, tělo, pohyb, duše a jiná další zajímavá témata otevírá konference „ZA DVEŘMI“, která je určená odborníkům pracujícím v oblasti prorodinných služeb a pomoci rodinám a dětem – sociálním pracovníkům, terapeutům, psychologům, soudcům, policistům, psychiatrům a rovněž všem zájemcům o tuto problematiku.

Konference s podtitulem Cesta k dospělosti aneb jak „přežít“ a přijmout emoce je již třetím ročníkem setkání odborníků nad zajímavými tématy. Konferenci pořádá Velký vůz Sever – poradenské a vzdělávací centrum, z.ú. v prostorech komunitního centra Matky Terezy, v Praze, a to ve čtvrtek 13. října 2022 od 12:00 do 16:30 a v pátek 14. října 2022 od 9:00 do 16:00 hodin.

„Proč se vydat ZA DVEŘE? Od narození se vydáváme různými cestami svého života. Snažíme se být těmi nejlepšími průvodci svého štěstí, přesto se v tom můžeme ztrácet. Během cesty potkáváme různé nástrahy, krizové a jiné těžké situace, které nás mohou srazit na kolena a tím nás můžou formovat i posílit. Sociální pracovníci, psychoterapeuti, psychologové a další pomáhající odborníci bývají formálními průvodci na této cestě lidského života. Pojďte se s námi nechat pozvat do světa emocí, krizových momentů, příběhů, a to od útlého dětství až po dospělost. Prozkoumejme to z různých pohledů.(web Velký vůz Sever – poradenské a vzdělávací centrum, z.ú.)

Celkové informace ke konferenci najdete zde!

V rámci programu je zařazen i workshop „Moje místo na slunci“ vedený Bc. Věrou Motyčkovou (hlavní metodik projektu Být spolu). Workshop zaměřený na poznávání emocí u dětí, který vychází z realizovaných preventivním programů se koná ve čtvrtek 13.10.22 v odpoledním bloku.

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *